„Én pontosan tudom, hogy mit akarok!!!”

Mondta nekem egy nagyon sikeres üzletember 2009.május 19-én délután a Gellért Szállóban…

Gondoltam, tegyünk egy próbát, hátha még sem…

Gyere, olvasd el és hallgasd meg egy nagyon sikeres vállalkozó-cégvezető történetét, amelynek a végén valóban kitalálta, hogy MIT IS AKAR valójában!

A szóban forgó úr a vállalkozásában dolgozó feleségével, és 2 üzleti barátjával vett részt az általam tartott Értékesítés Pszichológiája Edzőtáborban. A 2. nap végén odajöttek hozzám, és jelezték, hogy folytatni kívánják a tanulást éntőlem, kérték legyek a mentoruk, és, hogy üljek le ővelük, és beszéljük át a következő közös tanulási lépéseket.

Számomra egyértelmű volt, hogy a 2 napos Értékesítés Pszichológiája Edzőtábor utáni következő önképzési tanulási lépés a 3,5 napos Üzleti Célkikristályosító Agytröszt Program.

Ők azonban, nem kevés meglepetésemre, azt mondták, hogy „nekik erre már nincs szükségük, mivel ők éppen elvégezték a 9 hónapos Marketing Fittness programot, és ők teljesen tisztában vannak azzal, hogy mi az üzleti céljuk”.

„Rendben” – mondtam, és kitűztünk egy időpontot a találkozóra.

Azonban, adtam részükre egy házi feladatot, mégpedig azt, hogy foglalják össze írásban, hogy mit várnak el tőlem, mint mentortól. Határidőre meg is kaptam a házi feladatokat, amelyet nagyon komolyan vettek, azonban számomra kezdett beigazolódni sejtésem, miszerint rendelkeznek egy csomó vágyálommal, amelyekért nap mint nap dolgoznak, de az igazi mindent átölelő és égő vággyal akart célt még nem fogalmazták meg maguknak.

Egy vacsorára jöttünk össze egy résztvevő szuper étteremben, amely azért volt mókás,mivel éppen böjtöltem. Így én azon az estén, csak a számomra elkészített répa-alma fröccsöt fogyasztottam.

E találkozónk nagyon jó hangulatban zajlott, négy csodálatos emberrel töltöttem el majd’ 3 órát, akikkel élmény volt beszélgetni.

Most, itt ebben a blog-ban bevallhatom, hogy igencsak „megizzasztottak”, de én is őket! Egy igazi mentális csata volt, amelyet, hogy minden résztvevő nagyon élvezett.

Ők négyen azt kérték tőlem, hogy állítsak fel számukra egy speciális programot, amelyben csak ők vesznek részt. A beszélgetés végén megerősítettem számukra javaslatomat, hogy előbb vegyenek részt a 3,5 napos Üzleti Célkikristályosító Agytröszt Programon, melynek célja, hogy a résztvevő cégvezetőket támogassa abban, hogy meghatározzák a No.1 üzleti céljukat és felállítsák a megvalósításhoz vezető út mérföldköveit és akcióterveit. Majd elbúcsúztam tőlük, és kértem, hogy gondolják végig, hogy számukra ez az Agytröszt Program mennyire tud hasznos lenni.

Nos, innentől a többi már történelem.

  • Mind 3 üzletember benevezett a júniusi Üzleti Célkikristályosító Agytröszt programra
  • Sőt, azóta mind 3-an részt vesznek a 12 hónapos M3-as passzív vállalkozói jövedelmek MasterMind programomban.

És most kérdezheted, hogy mi lett a 4. résztvevővel?
Gyere, klikkelj az alábbi linkre, és már meg is hallgathatod!
www.pja.hu/agytroszt

Köszönöm Évának, Jucinak, Zsoltnak és Attilának, hogy ezt a történetet megoszthattam Veled.

A Te üzleti sikereidért!

Attila

Ui. amennyiben Te is ki akarod kristályosítani No.1 üzleti célodat, és akarsz támogató üzleti partnereket hozzá a megvalósításához, akkor gyere legyél te is ott a következő 3,5 napos Üzleti Célkikristályosító Agytröszt Programon!

Kérlek, klikkelj az alábbi linkre és már is tudsz regisztrálni a következő Agytröszt Programra!

www.pja.hu/agytroszt

Hozzászólások

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ellenőrző mező
A következő ellenőrző kérdés azért szükséges, hogy elkerüljük a spam-robotok bejegyzéseit. Kérlek, töltsd ki a mezőt.
1 + 4 =
Add össze a fenti két számot, és írd a beviteli mezőbe. pl.: 1+3=4