Győztesek Klubja: már elkezdődött a válogatás

avagy
Jó úton a Célkitűzők Legfiatalabb Generációja

Közel 3,5 éve foglalkozom célkitűzéssel. Minden nap szembesülök célokkal, természetes, hogy minden cél fontos. Az, hogy nagy vagy kicsi csak a célt kitűző nézőpontjából lehet megállapítani.

Mégis azt kell mondanom, vannak különleges célok…

Olyan embert-próbáló fajták. Ezeknek már a megfogalmazása is nagy-nagy bátorságot, és hitet kíván…

Most szombaton megtanultam még egy dolgot.

Nem csak különleges célok, hanem különleges Célkitűzők is vannak.

Szeretnék most néhány gondolatot szentelni Nekik.

FIGYELEM ÁTLAGÉLETKORUK 13 ÉV!
TELJESÍTMÉNYÜK PÉLDAÉRTÉKŰ!

 

 

Bemutatom a szombati Tinédzser Célkitűző Program résztvevőit, azaz a Célkitűzők Legfiatalabb Generációját!

A képen látható kicsik és nagyobbak olyan komoly erőfeszítéseket tettek, álmaik céllá formálására, amit felnőtteknél is ritkán tapasztalok. És mindezt tündöklő mosollyal arcukon, néha kicsit elgondolkodva.

Nem könnyű saját határainkat feszegetni.
Sem 10, sem 87 évesen ezt biztosan tudom!

Mégis elindult valami szokatlanul jó, valami reményt és erőt adó kezdeményezés.

Nem titkoltan Óriási teljesítményt várok vissza a program eredményeként!

Egy cél azonban, még a tréning napján megvalósult.
Iván nagyapa célja, aki részt akart vállalni az első magyar tinédzsereknek szóló célkitűző program megtervezésében és megvalósításában. 2010. Április 24-én megvalósult.

Gratulálunk Iván!

Köszönettel mindezért:

Attila

U.i.: És köszönet azoknak a szülőknek, akik mindent megtettek, hogy ezt az új tanulási módszert, ilyen korán megismerjék!

Uu.i.: Most kaptam az alábbi levelet Pálinkás Adrienntől:

 

Hozzászólások

Sziasztok Szülők és Attila!

Martin épp most jött meg a futásból, még liheg az előszobában, ugyanis a rendszeres sportolást írta fel a tablójára. De jó, hogy nem nekem kell elküldenem futni :)

Köszönöm a remek napot! Martin már most annyi tudást szedett fel, hogy nem félek kiengedni őt a nagybetűs életbe, mert biztosan boldogulni fog azáltal, hogy meg tudja tervezni a jövőjét. Ezt kötelező tantárgyként kellene tanítani az iskolában, és szerintem komoly változáson menne át az ország 10 év alatt.

Várjuk a folytatást!

Sziasztok ! A legfrissebb

Sziasztok !
A legfrissebb sztorim : Reggelente a férjemmel kb. 6 km-t szoktunk futni, de két hete ez lustaságból kimaradt.Este a 16 éves fiam megkérdezte , hogy-hogy mostanában nem járunk edzeni?
- Háát,jó lenne ,de nem is tudom ...
Hamarosan jött a válasz a Balázstól, aki részt vett a hétvégén a táborban.
- Tudod, Anya ! Úgy csináld, hogy kitűzöl egy célt, pl. mennyit akarsz lefogyni, vagy konkrétan mi a célod és mikorra ? Meglátod így menni fog.
Az eredmény? Ma már futottunk. Tényleg MŰKÖDIK!!!

Tibai Eszter
www.bionet.hu/webaruhaz

Kedves Attila, a hétvégét

Kedves Attila,

a hétvégét vidéken töltöttem, ezért a Tinédzser Célkitűző Edzőtáborban résztvevő két nagyobbik lányom (Zsófi 13, Márti 12) első élményeit csak telefonon tudtam meghallgatni. De még így is érzékelhető volt az a felfokozott állapot, amibe kerültek a program után.
Azóta eltelt már pár nap, de élményük nem fakult. Parafatáblájuk, kiskatonájuk naponta szóba kerül :))) Pontos célmeghatározás, konkrét tervek, elképzelések.
Ha én ezt, így ennyi idősen megkaphattam volna!!!!

Gratulálok és kérem szépen, hogy folytasd, folytasd! Ők a jövő és nagyon kell a gyermekeknek ez a szemlélet. Nagyon jó, ha nem csak otthon hallják, hogy az álmaink igenis fontosak, azért vannak, hogy megvalósítsuk őket! Itt megtapasztalhatták, hogy nem kakukktojások, hanem sok más hasonló korú gyermek is elindult ezen az úton!

Köszönöm szépen ezt a programot (is)!

További sok sikert!

Szeretettel:

Dalnoki Dóra
www.czinkoczky-fogaszat.hu

Sziasztok Attila, Helga,

Sziasztok Attila, Helga, Klári és Gyerekek!

Köszönöm mindannyiotoknak azt a nagyszerű élményt, amit a Veletek való találkozás és együttgondolkodás jelentett.

Valóban egy álmom valósult meg ezzel.

Amikor tavaly Attila felnőtteknek szóló Álom- és célkitűzés-megvalósító tréningjén részt vettem, akkor álmodtam meg, hogy ezt az unokáimnak és egész családomnak is meg kell ismerni. Attila támogatta álmomat, ami tavaly júniusban, egy kétnapos edzőtáborban, a Mátrában meg is valósult. (Szűk családi körben 25-en voltunk...)

Világossá vált, hogy ezeket az ismereteket minél szélesebb körben át kellene adni a magyar ifjúságnak. Az lett az újabb álmom, hogy ha Attila tart a gyerekeknek ilyen edzőtábort, akkor én is részt vehessek benne. Ez is megvalósult. Nagyon élveztem, hogy ebben a csodálatos szakértelemmel megtervezett tömör és célratörő programban segíthettem.

Még egyszer köszönet érte felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Szeretettel
Iván nagyapa

Célkitűzés tréning gyerekeknek

Kedves Attila!

A célkitűző tanfolyam gyerekeknek egy nagyon értékes és fontos kezdeményezés. A mai világban a legtöbb felnőtt nem valósítja meg álmát. Miért?

Mert nem tudja hogyan kell. Egy álomnak, egy célnak a megvalósításához is éppúgy szükséges tudás és technika, mint a sportban vagy zenében kiválót alkotni. A sportban a gyermek mellett ott van az edző, a zenében a zenetanár, azánban a saját álmok és célok megvalósításánál nincs a gyermek mellett senki. Ezt az, amit most te megvalósítottál.

Köszönöm

Alkér Orsolya
www.csodasuli.hu

Szia Attila! Jó úton jársz és

Szia Attila! Jó úton jársz és segítségeddel már mi is jó úton járunk! Három gyerekem (14;16;18)vett részt az első Tinédzser Célkitűző Programon. Mivel minden gyerek más így az eredmény is különbözik. A célkitűzés ismerős volt számukra mivel előadásaidról már vittünk haza értékes "terméket", de mindez megszervezve és profin előadva más. Most már tudom, hogy mélyen rejtett belső vágyai és céljai vannak gyermekeimnek (Jaj de jó!!) és ezt szülőként támogatni fogom. Ők ma már fognak válaszolni arra a bugyutácska kérdésre: "Na mi leszel ha nagy leszel? A gyermekeim olyan felnőtté válhatnak amit ők megálmodnak maguknak. A gyerekek nagyon komoly célokat tűztek ki maguk elé, ( meghaladja az elvárásaimat is) ennek nagyon örülők. Ma országunkban minden tinédzsernek szüksége van ezekre az információkra és ismeretekre melyeket te propagálsz. Csipszer János www.bionet.hu/webaruhaz

Kedves Attila! Régóta

Kedves Attila!

Régóta ismerlek, így biztos voltam benne, hogy most is kiválót alkottál. A gyerekeim (Dani és Fanni) még hosszan mesélték lelkesen, mi mindent éltek át, és milyen céljaik születtek. Jól érezték magukat, és amikor rákérdeztem, azt mondták, ha lenne folytatás, örömmel elmennének.

Szerintem nagyon fontos a misszió, amit ezzel felvállaltál, örülök, hogy hozzám eljutott a híre. Kívánom, hogy rajtad keresztül minél több szülőhöz és gyermekhez megérkezzen a felismerés: a gyermekeink boldogságáért teszünk azzal, ha megtanítjuk őket célokat kitűzni, majd azokat sikerrel megvalósítani.

Így aztán már nem menekülhetünk attól, hogy Fanni célkitűzésének köszönhetően, hamarosan kígyók költözzenek a házba ... ez persze a te lelkeden szárad :)))

Szeretettel, és köszönettel

Sarkadi Kriszta
www.igazabolszerelem.hu

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ellenőrző mező
A következő ellenőrző kérdés azért szükséges, hogy elkerüljük a spam-robotok bejegyzéseit. Kérlek, töltsd ki a mezőt.
6 + 9 =
Add össze a fenti két számot, és írd a beviteli mezőbe. pl.: 1+3=4