Mit csináltam ma hajnali 2-től 3-ig?

Íme egy újabb játék!

Egy különleges webinar-on vettem részt, amit Gerry Robert tartott Toronto-ból. Igaz, nála csak este 8 óra volt, idehaza Közép-Európában hajnali 2 óra, mégis a majd 120 résztvevőből jó néhány európai, sőt rajtam kívül 4-5 magyar is nagyon kíváncsi volt Gerry 1 órás oktatása iránt.

Nos, kérlek, 3 kérdésemre adj választ!

1. Mi Gerry Robert specialitása?
2. Miről szólt a ma hajnali webinar?
3. Mi hasznod lehet Neked abból, amit Gerry ma hajnalban tanított?


Várom, ide a blogba válaszaidat legkésőbb 2009. július 24. csütörtök este 18.00-ig!

A nyeremény pedig, még legyen meglepetés!

A Te üzleti sikereidért!

Attila

Hozzászólások

Csak én nem látom, vagy

Csak én nem látom, vagy Attila még nem válaszolt?

1. Bestseller szerző, előadó,

1. Bestseller szerző, előadó, motivátor, tanácsadó (bármiből üzletet csinál.
2. Hogyan sokszorozd meg a jövedelmedet
3. Ha megfogadod az általa adott 13 szempontból akár néhányat, akkor éves jövedelmedből havi jövedelem lesz. Pénzt csinálni könnyű, sok az "alacsonyan lógó gyümölcs"!Persze csak ha nem csak meghallgattad, hanem el is kezded csinálni - MOST!
3+1 és elmehetsz Bob Proktor 6 napos szemináriumára. (némi befektetéssel) :-)

Szia! 1, Üzleti álom

Szia!

1, Üzleti álom megvalósító, M3 professzionista
2, A YOunique-ról - szerintem
3, M3-as bevétel, rakéta sebességgel

Bakker... :-(

...én is meghallgattam volna szívesen, ha előre értsülök róla, és nem meghívásos az előadása.

Kíváncsian várom a kérdések kifejtését...

Szép Napot!

Ahogy én gondolom

1) Az oldala alapján professzionális "szpíker", tanácsadó, publicista. A legkelendőbb szerző. Úgy tűnik, az egyik legnagyobb véleményalkotó, melynek hangot is, és tanítja is, hogy kerüld el a sablonos gondolkodást, hogy ébreszd fel milliomos elméd rejtett erejét, és azt hogy aknázd ki. Meghökkent és elgondolkoztat. Olyan magaslatokba emelheti a hallgatóit, hogy azok játszva és könnyedén tanulnak.
2) Miről szólt? A többszörös jövedelem forrás megteremtéséről. Egy üzleti álom megvalósulásáról. Úgy gondolom szóba került a passzív jövedelemhez vezető út, amely megfelelő alapokkal bír. (forrás: aki keres, talál:)
3) Én is megtudhatom, hogy lehet biztosítani az anyagi függetlenségem több bevételi forrás révén? És melyek lehetnek ezek?

erre születni kell

Kedves Gusto!

Azért ha netalántán egyszer sebészre szorulnál, jobban tennéd ha olyan embert választanál aki tanulta (és azóta is folyamatosan tanulja) ez a szakmát, és nem ráérzései vannak a dolgokra.

Én marketingtanácsadót is inkább így választok.

Üdv!

Gerry

Egy Gerry-t nem ismerő ember válaszai:

1.Az a specialitása,hogy felkeltse az érdeklődésemet,hogy mi a specialitása(bár szerintem ez inkább Attila specialitása:-)
2.Mivel ebben a blogban vagyok:üzleti inspiráció?
3.Amerika "messze"van,de aki ezt belehelyezi a magyar valóságba közel,tehát engem jobban érdekel mire inspirálta azt az 5-6 magyart ez az általam sajnos nem ismert szakember.

Szép napot mindenkinek.

Érdekelne.

A helyzet az, hogy ezt a nevet még soha nem hallottam, de ha gyakorlati, hasznos tanácsokkal tud ellátni, és hajlandó a tudását átadni, érdekel, hogy ki Ő, és mit tanulhatok tőle.
Köszönöm!

1./ specialitása, hogy éjjel

1./ specialitása, hogy éjjel is fent tudott tartani 120 embert........... na de mivel????????

2./Gondolom, olyan marketing specialista, aki konkrét dolgokat tud mondani arról, hogyan növelhetjük bevételeinket, melyik marketing módszer a legalkalmasabb termékeink eladására.

3./ Mi hasznom lehet belőle? Neked elmondta és te megsúgod nekem:))

Nem tudom...

...még nem hallottam korábban a nevét, de kíváncsian várom mit tanulhatok tőle.

Gerry

A recept mindig ugyanazokból az alapanyagokból épül fel. Sok sok marketing rizsa és közben nem beszélek konkrétumokról, gyakorlati tanácsokról, megoldásokról. Az egész csak elméleti síkon mozog. No persze az előadást feldobandó megfűszerezve néha egy kis pikáns történettel, hogy ki és mikor mit tett anno és most nézzük meg ki lett belőle. 120 ember árgus fülekkel és áhítattal szegezi hallását Gerryre, mert most megmondja a tutit és akkor nekünk nagyon jó lesz. És, ha én is végighallgattam volna a mondanivalóját ismét az általam megannyiszor megtapasztalt hang, mint tény vízhangként cseng a bensőmben. Hallgass a belső intuíciódra és motivációdra. Én azt gondolom, hogy tanulni kell persze és kötelező is a szakma nagyágyúitól és a tapasztaltabbaktól. De. Nézzük meg miért is lettek sikeresek a sikeres emberek. Mindegyik a maga belső hangját követte, attól függetlenül, hogy a körülmények és az emberek mit gondoltak vagy mondtak. Volt egy belső látásuk és hitük a céljaik elérésére. Az én életfilozófiám és mottóm is ez lett. "A siker egyéni és az odavezető út is az" Copyright Gusto. És ne felejtsük el azt sem, hogy mindenki más feladatra született. Nem lehet mindenki marketinges. Szerintem a marketingre is születni kell. A zsigerekben benne kell legyen. Más néven tálentum, ajándék. Szerintem mindenki sikerre született, csak nagyon sok ember a rossz döntései, a körülményei befolyásának hatására rossz döntéseket hoz, melyek aztán mid inkább eltávolítják a saját életútjáról. Ami úgymond megvan írva. A sikeres embereknek ez a másik fő jellemvonásuk. Ők megtalálták, hogy mi a feladatuk, küldetésük az életben. Szintén nagyon fontos jellemvonás az is, hogy sok sikeres ember nem csak öncélúan gondolkozik, hanem közösségben. Jobbá akarja tenni környezetét és folyamatosan fejleszt. Elnézés a hosszú fejtegetésért, kissé elkanyarodtam a témától.

Gusto

Kedves Gusto! Azért ha

Kedves Gusto!
Azért ha netalántán egyszer sebészre szorulnál, jobban tennéd ha olyan embert választanál aki tanulta (és azóta is folyamatosan tanulja) ez a szakmát, és nem ráérzései vannak a dolgokra.
Én marketingtanácsadót is inkább így választok.
Üdv!

Kedves Concept! Az egyéni út

Kedves Concept!

Az egyéni út nem egyenlő azzal, hogy nem tanulsz. Egy jó sebész, aki alkalmazza a tanultakat, még nem sikeres ember. Egy jó sebész, aki sokat tanult, és szembeszáll egy-egy sebészi hagyománnyal, hogy új utat találjon -- már sikeres ember. Azáltal lett sikeres, hogy a saját útját járta, hogy önállóan gondokozott, hogy meg merte kérdőjelezni -- saját tudása alapján -- a saját tudását...

Egyetértek Gustoval: az igazán nagyot alkotó emberekben rengeteg közös vonás van, a sikerhez sok apróbb-nagyobb dolog szükséges -- de nem elégséges semmi, ami leírható. Az a pici plusz, ami naggyá tesz, az az egyéniség, az egyediség; hogy meg mered kérdőjelezni mindazt, amit mások mondanak, amit eddig tudunk a világról, egy szakmáról...

"Az igazi erkölcsösség nem abból áll, hogy a kitaposott ösvényen haladunk, hanem abból, hogy saját magunk megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb helyes utat, amit aztán elszánt módon követünk" -- Gandhi

Én éppen keresem :-)

És mivan ha a sebész csak a

És mivan ha a sebész csak a régi elavult modszereket ismer kiveszí a fél életed és csak vegetálni tudsz mig az újítok meg is gyógyítanak! De persze no risik no fan szokták mondani! Persze én inkább távozom a másik mezőkre mint hogy csak vegetálni tudjak az életben mert az nem élet szerintem! Ennyit a sebészetről!

Ha nem tudunk gondolkodni és a hasznunkra hajtani dolgokat az nem a másik fél hibája szerintem!

üdv

1. masszív eladás és bevétel

1. masszív eladás és bevétel készítő specialista
2. Több forrású passzív jövedelem
3. rendezettebb élet

A specialitása az a módszer,

A specialitása az a módszer, amellyel kb. 48 óra alatt meg lehet írni egy (szak)könyvet.
Gondolom, erről a témáról.
Az, hogy Te majd megosztod velem valamilyen formában.

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ellenőrző mező
A következő ellenőrző kérdés azért szükséges, hogy elkerüljük a spam-robotok bejegyzéseit. Kérlek, töltsd ki a mezőt.
6 + 0 =
Add össze a fenti két számot, és írd a beviteli mezőbe. pl.: 1+3=4