Miért jó Neked, hogy eltűntem üzleti álmaimat megvalósítani?

Untitled Document

Miért jó Neked, hogy eltűntem üzleti álmaimat megvalósítani?

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt vettem részt Bob Proctor fantasztikus üzleti gondolkodást fejlesztő tréningjén Bukarestben.

A Mesterrel a tréning után volt módom egy rövid gondolatcserére, amely során adott nekem egy ötletet, amellyel nagyobb sikerrel tudom megvalósítani a segítségével kitűzött üzleti célomat.

Nos, Kérdezheted,

 1. mi a küldetésem és mi az eredeti üzleti célom?
 2. mi volt Bob Proctor új ötlete, amely segítségével gyorsabban és nagyobb sikerrel tudom megvalósítani küldetésem és eredeti üzleti célom?
 3. És mi a hasznod Neked mindebből?
 1. Mi a küldetésem és mi az eredeti üzleti célom?

  2009.október elejétől 2010. április közepéig 12 magyarországi városban tartottam egy 3 órás üzleti motivációs előadást Napoleon Hill, Gondolkodj és Gazdagodj! könyvéből. A résztvevők száma ezen az országjáró túrán meghaladta az 500 főt.
  Az alábbi két power point dián láthatod, hogy mi a küldetésem és ez alapján milyen középtávú célt tűztem ki magamnak.  Bizony, ez már több mint egy éve volt!
  Olvasd le még egyszer a fenti 2 diát!
  A következő 2 csoportba tartozhatsz:
  a.) Az én fenti küldetésem és célom Téged is inspirál, azaz rárezegszJ
  b.) Szkeptikusan legyintesz, és azt mondod, már megint meg akarnak etetni velem valamit…:(

  Nos, bármelyik csoportba is tartozz, nekem egy a fontos, hogy elgondolkoztassalak Téged arról, hogy IGEN IS van itt van az orrod előtt a tudás és tapasztalat, ahogy elsajátíthatod üzleti álmaid megvalósításához szükséges összes technikát.

  Mivel, ismered a mondást, „Ha nekem sikerül, akkor neked is sikerülni fog!”

 1. Mi volt Bob Proctor új ötlete, amely segítségével gyorsabban és nagyobb sikerrel tudom megvalósítani küldetésem és eredeti üzleti célom?

  A Mester egy kérdést tett fel nekem és egy saját tapasztalata alapján egy ötletet adott.

  A kérdés: Hogyan, milyen módon akarod eljuttatni ehhez a 100.000 magyar emberhez a gazdaggá válás tudományát és a milliomos észjárást?
  Válasz: tréningek és nagy létszámú előadások tartásával, internetes blogolással, hírlevelek kiküldésével és webinarok tartásával.
  A Mesterem erre azt mondta, hogy ezek nagyon jó módszerek és technikák. „Azonban - tett fel még egy kérdést – mi a legelfogadottabb módja az új ismeretek megszerzésének a fentieken kívül?” Először nem értettem a kérdést. Ezért pontosította: „Miből tanultak ez emberek az internet kora előtt?”
  „Könyvekből – vágtam rá”
  ------------------------
  Akkor, íme az ötletem számodra – mondta Bob Proctor. Alapíts te is könyvkiadót! Szedd össze azokat a könyveket, amelyek a legtöbb gyakorlati tudást, hasznot és segítséget jelentik a célközönséged számára! Végy példát a mi LifeSuccess Publishing könyvkiadónkról! Minden tapasztalatunkat és segítséget megadunk neked, hogy sikerre vidd célodat Magyarországon!”

  Így született meg a Pongor Publishing Üzleti Bestseller Kiadó. www.pongorkiado.hu
  Hatalmas kaland, rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb az elmúlt egy évben, amelyhez szükségem volt a megelőző 12 év vállalkozói előtanulmányaira és tapasztalataira.
  És akkor most jöhet a kérdésed

 1. Mi a hasznod Neked mindebből?

  Itt a 2010-es üzleti évvége. Bár kinn süt a nap, és még nem esik a hó, azonban elérkezettnek láttam az időt, hogy megosszam veled tapasztalataimat arról, hogy lehet egy „úgy mond gazdasági válságos időben” jól megalapozott vállalkozást létrehozni és elindítani.
  Összeállítottam 7 titkot és egy meglepetést Neked tapasztalatimból.
  A következő pár hétben elküldök Neked egy-egy blogbejegyzést a tapasztalataimból.
  Íme a fejezetek listája, amelyekben megosztom veled, hogy mikre volt szükségem az elmúlt egy évben, hogy üzleti álmomból valóságot teremtsek:

  • 1. - Hogyan küldtek padlóra üzleti mentoraim 3 alkalommal, amíg végül olyan pénzügyi tervet állítottam össze, amellyel nem vakon vágtam bele az új vállalkozás indításába? Azaz a pénzügyi tervezés titkai
  • 2. - Miért akarják majd nekem adni a figyelmüket és a pénzüket a vevőink? Azaz a marketing tervezés és piackutatás titkai
  • 3. - Honnan juthatsz pénzügyi forráshoz, amikor a magyar bankok nem finanszírozzák az új kisvállalkozásokat? Azaz az üzleti angyal titka
  • 4. - Emlékszel mit mondott Don Corleone a Keresztapa filmben a barátokról és az ellenségekről? Azaz a barátok és „rosszakarók” kezelésének titkai
  • 5. - Apád megtanított Téged arra, hogyan alakíts ki tartós üzleti kapcsolatokat? Azaz a biznisz networking, az üzleti kapcsolatépítés titka
  • 6. - Miért szavazott nekem bizalmat Napoleon Hill, Bob Proctor, Donald Trump, Bob Burg, Jefferey Gitomer és Wolf Gábor? Azaz a termékfejlesztés titkai
  • 7. - Tudtad, hogy a hullámvasút nem csak felfelé megy? Azaz a csalódások és remények titka
  • 8. - Milyen meglepetések várnak Rád 2011-ben?

A Te üzleti sikereidért
Attila
www.pongorkiado.hu

 

Ui. Kérlek, írd meg nekem itt a blogban, hogy van-e olyan téma, ami Téged különösen érdekel!

Hozzászólások

7+1

Kedves Attila!

Engem érdekel mind a 7+1 téma. Elsősorban minél többet akarok tanulni Tőled. Másodsorban... (erről bővebben írok e-mailben) :)

További sok sikert és jó egészséget kívánok Neked és csapatodnak üzleti álmaid megvalósításában!

Mély hálával, Laci :)

http://www.hala_siker_egeszseg.abbcenter.com

Megint a legjobbkor!

Szia Attila!

Az "A" csoportba szeretnék tartozni.

Köszönöm

Kedves Attila! Nem akarok

Kedves Attila!

Nem akarok akadékoskodni, de az a Napoleon Hill, aki Neked bizalmat szavazott azonos azzal, aki 1970-ben hunyt el?

Üdv
Zsolt

Kedves Attila! Várom a

Kedves Attila!
Várom a bejegyzéseket, különösen a 2011-re kitalált meglepit:)
Judit

Szia Attila! Nem sajnálnám,

Szia Attila!

Nem sajnálnám, ha pár héttel idősebb lehetnék.
Mert akkor már többet tudnék a termékfejlesztés titkairól!

Sok sikert!

Üdv.:

Zsolt

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ellenőrző mező
A következő ellenőrző kérdés azért szükséges, hogy elkerüljük a spam-robotok bejegyzéseit. Kérlek, töltsd ki a mezőt.
3 + 4 =
Add össze a fenti két számot, és írd a beviteli mezőbe. pl.: 1+3=4