2010-es M3-as passzív vállalkozói jövedelem ötletelő verseny!

Készen állsz 2010-ben is, hogy megmérkőzz a legkreatívabbakkal a fődíjért?
 
Te is meg akarod tudni, hogy a „Gazdag papa” Robert Kiyosaki-nak hányféle M3-as passzív vállalkozói jövedelme van?
Nos, ha igen, akkor itt a 2010-es M3-as vállalkozói jövedelem ötletelő verseny kiírása!
Tavaly 2009 februárjában „nyugdíjba küldtem” Robert Kiyosakit, mikor meghirdettem itt a blogban az első M3-as passzív jövedelem ötletelő versenyt. Szuper ötletek jöttek, összesen, az alábbi linkre kattintva tudsz többet megtudni a tavalyi versenyről:
íme az eredmény:
Tiszteletem jeleként , a 2010-es évre azonban épp Robert Kiyosaki-val kapcsolatban hirdetem meg az M3-as passzív vállalkozói jövedelem ötletelő versenyt.
Magam 2000 májusa óta tanulmányozom Robert Kiyosaki könyveit, hanganyagait. Számtalanszor játszottam már a Cashflow játékot. Most már tapasztalatból tudom, hogy tanításának mely része működik idehaza és mely része – sajnos – nem.
A kezdetektől tanulmányoztam Kiyosaki üzleti modelljét, de csak azóta értettem meg és fedeztem fel zsenialitását, amióta én is megismerkedtem az M3-as vállalkozói jövedelem teremtés koncepciójával és gyakorlatával. Bőszen gyűjtögetem egy mind map-be folyamatosan, amint felfedezek egy újabb zseniális megoldást, amellyel nem hagy pénzt a vevői zsebében, hanem nagyon okosan eléri, hogy Te vagy én önmagamtól, akarjam odaadni neki, szinte akármennyit is kérjen el!
 
Tehát az idei verseny feladat:
  1. tanulmányozd Robert Kiyosaki üzleti modelljét. Főként a könyveiből szinte mindenre rábukkanhatsz. De ha nyerni akarsz, látogass el a honlapjára is tanulmányozd részletesen. (http://www.richdad.com/)
  2. az angolul nem értőknek is ajánlom, mivel sok mindent k lehet következtetni.
  3. a verseny pályázat beadási határideje: 2010. február 28, 24.00.
  4. válaszodat küld el nekem a partner@pja.hu emailcímre, hogy majd egyszerre tudjuk kitenni ide a blog-ba a válaszokat. Addig is legyen mindenki számára egyenlő esély!
  5. az nyer, aki a legtöbb M3-as passzív vállalkozói jövedelem típust fedez fel Robert Kiyosaki, a Gazdag papa üzleti modelljében.
  6. Fődíj: egy ebéd velem az egyik kedvenc budapesti éttermemben.
  7. a 2. helyezett díja: a hamarosan megjelenő PJA-KOKÓ Kovács István motivációs CD-k, amelyeket Wolf Gábornak köszönhetünk, aki lehetővé tette, hogy a tavaly májusi BQ konferencián elhangzott „üzleti álommegvalósítás titkai” előadásomat és KOKÓ-val készített interjúját megjelenthessem egy 2 CD-s motivációs hanganyagként.
  8. a 3. helyezett díja: a most pénteken megjelenő „Alfa Vezér” motivációs CD, amelynek témája, hogyan tudod elérni, hogy az emberek Téged akarjanak követni és Neked adják a pénzüket?
 
Akkor, kész, tűzz és rajt!
 
Ebből mindenki tanulni fog, hiszen a „Gazdag papa’ üzleti modelljének és M3-as passzív vállalkozói jövedelemtípusaira mindnyájan kíváncsiak vagyunk.
 
Hiszen, ha neki sikerült, akkor Neked is sikerülni fog! Csak akarnod kell!J
 
A Te üzleti sikeredért!
 
Attila
 
Ui. a verseny pályázat beadási határideje: 2010. február 28, 24.00.
 

Hozzászólások

Azt hallottam, valahol, hogy

Azt hallottam, valahol, hogy az ötlet nem azé aki kitalálja, hanem aki megvalósítja.

otlet

Azért ez így elég érdekes, de biztos sok találmány van, ami eredetileg másé volt, mint aki megvalósította... Na mindegy, jó ötletelgetést még éjfélig!

bocs

Bocs, lehet itt valahogy bejegyzést törölni? Utólag vettem észre pár hibát... elnézést...

Alternatív energia ötelt

Kedves Miki!

Ha már le lesz védve és kész lesz és működik, kérlek írd meg! Érdekelne a dolog a blogom miatt is...

Üdv, Ági

"Divida et impera!" - "Oszd

"Divida et impera!" - "Oszd meg és uralkodj!" tanították és alkalmazták a rómaiak, elég sokáig. :-) Igaz, ők nem az ötletekre gondolták ezt, ha jól emlékszem. :-)
S hogy most mit tegyünk? Keressük meg a megoldását ötletünk megvalósításának, vagy keressünk támogatókat hozzá, hogy csak néhány - tudom, általános - javaslattal éljek.
A lényeg, hogy nyugodtan aludjunk, mert vállaltuk a felelősséget döntésünkért - bármi is az!!!

Addig is, további jó ötletgyűjtést, Kiyosaki-tól is!

János

www.bajnokcegvezetokutja.hu

Van egy szuper ötletem,úgyis

Van egy szuper ötletem,úgyis mondhatom,hogy az én Nagy Álmom,a C1-es célom.Nem merek róla senkinek beszélni,mert ha valami jól szituált lenyúlja,akkor sírva fakadok...

Teljesen jogos az

Teljesen jogos az óvatosságod: Tőlem egyszer egy üzlethelyiség gazdája kérte el az üzleti tervet,mondván, hogy csak megbízható partnerrel szerződik... Mire újra hívtam, azt mondta, másnak ada bérbe az üzletet. Mikor legközelebb arra jártam megdöbbentem: egy az egyben megvalósult a tervem a helyszínen, sőt azóta is jó forglommal működik ott a főzelékes étterem...

lenyúlás

Több ismerősöm is járt már így, sőt egy rokonomtól a találmányát is lenyúlták. Épp ezért nem verem én se nagy dobra a terveimet. Nekem épp elég főnyeremény lesz az, ha sikerül megvalósítani, ha meg mégse, vagy csúszom vele, legalább az én titkom marad...

Tisztelem azoknak a bátorságát, akik olyan merészen leírták az ötleteiket, de azt is láttam pár esetben, hogy pár olyanról is írtak, ami már működik, nem új a nap alatt és néhány esetben sajnos a mögötte álló motivációk is sajnos kicsit vitathatóak részemről, bár tény, hogy emberi és környezeti dolgokban kicsit kényes vagyok. Nem véletlenül foglalkozom azzal amivel, és számomra nem feltétlenül az anyagi gyarapodás a cél. Ha mellékhatásként az is bejön, azt nem bánom, de az elveim mellett kitartok. Miért ne lehetne egy üzleti cél egyben fenntartható is?

A tavalyi győztesek részt

A tavalyi győztesek részt vehetnek?

A tavalyi ötletek ki vannak zárva?

Igen, Nincsenek Attila

Igen,
Nincsenek
Attila

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ellenőrző mező
A következő ellenőrző kérdés azért szükséges, hogy elkerüljük a spam-robotok bejegyzéseit. Kérlek, töltsd ki a mezőt.
12 + 7 =
Add össze a fenti két számot, és írd a beviteli mezőbe. pl.: 1+3=4