Köszönjük Gerry Robert!

Tegnap este különleges ajándékban volt részünk.

Gerry Robert, Bob Proctor tanítványa és most már majd 20 éve üzlettársa tartott nekünk, magyar cégvezetőknek és vállalkozóknak egy 1 órás webinart az M3-as vállalkozói jövedelmek teremtése és működtetése területén.

A webinar 38.-k percében egyszer csak a notebook-om azt mondta, hogy „kampec”, és magától kikapcsolt…és elsötétült a képernyő…

Képzeld el, milyen érzés volt! Folyik a webinar, amelyet én szervezek a partnereimnek, vevőimnek, én vagyok a házigazda, és egyszer csak eltűnök az éterből…

Nos, gondoltam, ez egy kitartás-teszt. Notebook újraindítva, be-log in-elek újra a webinarba, megnyugtatóan hallom, hogy Gerry tartja az előadását.

Nos, a kitartás-tesztek sora még nem ért véget számomra, mivel a meglepetés akkor jött, amikor Gerry a webinar legvégén újra át akarta nekem adni a szót.

Én csak beszélek, beszélek…, a hallgatók meg nem hallottak semmit. Így Gerry-t kértem meg írásban, hogy zárja le a webinart, és ígérje meg a hallgatóknak, hogy a kimaradt részt hamarosan elküldöm.

Kérlek, ne kérdezd, hogy sikerült majd’ félóra küzdelem után újra működőképessé tennem a notebook-om mikrofonját, de még tegnap este elkészítettem a kimaradt részt. Amelyet, pár órán belül elküldünk azok részére, akik beregisztráltak a tegnap esti webinar-ra.

Illetve, cca. 1 héten belül elküldjük szintén őnekik a webinar magyar nyelven feliratozott változatát is.

Azonban, azt Te is tudod, hogy minden nehézség magában hordozza a vele egyenértékű siker csíráját. Így ezúton kívánom megköszönni a tegnap este és ma reggel nekem küldött sms-eket, skype-üzeneteket és emaileket.

Hadd osszak meg Veled egyet, amelyet Várallyai Ivántól kaptam:

„Nagyon tetszett az egész. Ritkán hallani amerikaitól ilyen tagolt, szépen artikulált előadást, amely figyelembe veszi, hogy hallgatósága nem angol anyanyelvű.”

Kérlek, amennyiben Te is hallgatója és nézője voltál a tegnapi webinar-nak, írd meg ide nekünk a blog-ba AHA-élményeidet és a számodra hasznos tanulságokat!

Köszi és továbbra is a Te üzleti sikereidért!

Attila

Hozzászólások

Attila! Köszönöm a PDF-et,

Attila!

Köszönöm a PDF-et, nagyon hálás vagyok érte, hogy elolvashattam. Néhány elképesztő ötletem azonnal született az olvasás közben. Amikor megvalósítottam, majd megírom. :)

A jelenlegi projectemre is egészen másképp nézek: eddig úgy gondoltam, hogy az a jó, ha a legtöbb feladat nálam összpontosul és sok embert be tudok vonni a feladatokba, de most kaptam képet arról, hogy kevesebb munkával és emberrel hogyan lehetne jól működtetni.

Ez anyag igazi vitaminbomba.

Köszönöm még egyszer.

Üdv: Nóra

Valaki kapott már feliratos

Valaki kapott már feliratos videót? Mert én nem :( !

A rendezvény paradoxon

Kedves Attila!

A véleményemet már idézted, ezt is kösz.

Ami a technikai problémát illeti - ami végül is tökéletesen megoldódott - több nemzetközi tudományos konferencia szervezőjeként a következő paradoxon fogalmazódott meg bennem:

"Egy rendezvényen a legkisebb valószínűségű zavaró esemény bekövetkezésének van a legnagyobb valószínűsége." :-)

(Volt olyan nemzetközi konferencia, ahol délben egy munkagép átvágta az áramszolgáltató kábelét, és csak este hatra ígérték a helyreállítást. Mi egy óra csúszással mégis lebonyolítottuk az előadásokat...)

Hatékony módszer ez a webinar. Várjuk a folytatást.

Szeretettel
Iván

AHA élményem...

Szia Attila,szia Mindenki!

Köszönöm én is a lehetőséget.
AHA élményem az volt,hogy megérett az idő arra,hogy megtanuljak angolul :)
Az elején ,majdnem kiszálltam,mert gondoltam,ha nem értem a szöveget,felesleges ott lennem.
Mégis maradtam,mert úgy érzem,hogy ha megjön a feliratozott anyag,másként fogom értékelni :)
Ha még akkor is lehet,beszámolok az AHA-ról :)

Sajna nem voltam mostanában

Sajna nem voltam mostanában gépközelben így lemaradtam...
Kár.

Szia Attilám, Gerry kezdése -

Szia Attilám,

Gerry kezdése - ahogy a hallgatóságot és Téged elismert - profi előadóra vallott, mindjárt az elején eladta magát.

Amilyen vidám, lelkes és természetes volt a hangjával, valamint egyszerű, érthető az angoljával, nagyon közel hozta őt a távolból, mint embert, legalábbis nekem.

Nekem ami leginkább megmaradt: a korábban általam "lop-csen-csór"-nak hitt, mások módszereinek bátor átvételét és finom átformálását Ő egyszerűen ADAPTÁLÁS-nak hívta. Eredeti.

Amikor nem talált Téged a végén, mert bejött a kötelező gikszer, mégis kitartóan dolgozott a probléma megoldásán, és végig szóval tartott minket! - ahogy tanítjuk. Köszönöm az egészet.

Döme.

Kedves Attila! Mindenek előtt

Kedves Attila!

Mindenek előtt nagyon köszönöm a lehetőséget!
Számomra különösen izgalmas volt önmagában a helyzet is, mert webinaron még nem vettem részt korábban.
Szerencsére a technika ördöge ezúttal elkerült.

A legnagyobb AHA-élményem az, hogy meg kell tanulnom angolul ...
Nagyon várom a magyarított verziót! Bár néhány gondolatot mindenféle program segítségével érthetővé tettem a magam számára, de az nagyon hiányos volt.

Gratulálok álommegvalósításodhoz!

Baráti üdvözlettel:

Udvardy Mihály

Attila, köszönöm a

Attila, köszönöm a lehetőséget és Gerrynek köszönöm a tanulságos webinart. Gerry valóban figyelt arra, hogy a nem angol ajkúak is értsék és élvezhessék az előadást.
Gondoltam-láttam, hogy gondjaid vannak a gépeddel, de Gerry ezt is elegánsan lekommunikálta. :)

Hallgattam egy pár percig, de

Hallgattam egy pár percig, de nem mivel nem értettem úgy döntöttem, hogy megvárom a feliratkozott verziót. Köszönöm a lehetőséget.

köszönöm

sziasztok

én csak egy köszönömöt akarok mondani hogy részese lehettem az egész előadásnak.
Várom a magyar feliratos változatot :)

szép napot
egyre jobban
Miki

webinar

No,akkor én szerencsés vagyok!Először Attilával egy skype
beszélgetés, aztán a webinar.Az érthető előadásmód nekem is tetszett. Várom a magyar nyelvű változatát!
Jah, a legfontosabb! Attila! Köszönjük a lehetőséget,hiszen ez a nélküled nem jött volna létre!

potyagól

Kedves Attila!

Nem tudtam résztvenni a webinaron, pedig nagyon szerettem volna... Van-e arra lehetőség, hogy az anyagot, vagy egy linket hozzá megkapjak? Igazán boldoggá tenne a lehetőség :-) Köszönöm
Sándor

webinar

Kedves Attila,
mivel nálam is megszakadt a kapcsolat, nem tudtam résztvenni, bárnagyon szerettem volna első kézből halllani a dolgokat.
Remélem a magyarított változat pótol mindenért, előre is köszönöm üdv

Lemaradtam

Sajnos én is úgy jártam mint Anonymous, nem kaptam meg a webinar linkjét, így lemaradtam.
Remélem azért a magyarított verzióhoz hozzájuthatok. Ugye?

Koszonom

Kedves Attila, koszonom a tegnap esti lehetoseget, nagyon jo volt es targyilagos - ezt ugy ertem Gerry elmondta mit miert ajanl, mikent es hogyan is mukodik az idotartamokkal egyutt. Attila ami a technikai reszevel tortent az "normalis", tapasztalatom szerint ha valami ujba - ami sikeresen megvalosithato - dologba kezdek, akkor a dolgok benehezulnek, mert nem merik / nem tudjak elfogadni meg a valtozast. Sok sikert kivanok szamodra ahhoz amit elkezdtel, es Neked is "Mosolygós napot" Zsuzsanna :)

Nekem tetszett, bar en

szlovakiabol vagyok, de szinte mindent Toletek, magyarországi guruktol tanulok.
Igazabol angolbol nem vagyok jeles, ezert AHA elmeny ha lessz, akkor a feliratozott vezrio utan. De tenyleg szepen tagolt volt a szoveg, valamit azert meg en is megertettem belole.

Udv, Zsolt, alias NetAgent

Attila, Gratulálok!

Jó volt látni és hallani, hogy itt "Hungary"-ban is lehet már webinárt szervezni úgy, hogy az emberek érdeklődnek is iránta.
(Egyébként valahol meg lehet tudni, hogy mennyien voltunk?)

Kicsit hiányzott a tömeg, vagy legalább, hogy lássam mennyien vagyunk bekapcsolódva, olyan volt, mintha egyedül hallgattam volna :)

Jók ezek az amerikai előadók, mindig megcsodálom mennyire a vérükben van a kommunikáció, mennyire ügyelnek arra, hogy tisztán és érthetően beszéljenek, mennyire profik abban, hogy az üzenetük átmenjen!

A technikai baki semmit nem vont le a webinar értékéből, az októberi tréning ajánlatát képekben így is láttuk :)

Némi késéssel, (3 perc)

Némi késéssel, (3 perc) robbantam be a webinarra. Már éppen ráhangolódtam a témára, de ezt követően sajnos folyamatosan megszakadt a kapcsolat (nálam), és mindig újra kellett csatlakoznom.
Pedig mind a 80 ablakot becsuktam, ami nyitva volt a gépemen :-)
Ezért nagyon várom az összegzést, feliratos változatot (még ott voltam mikor ezt említette), mert gyakorlatilag pont a lényegről maradtam le, és csak a bevezetőt hallottam.
De már ez az első 10 perc is izgalmas volt.

Kedves Attila! Nálunk a

Kedves Attila!
Nálunk a férjem hallgatta, mert Ő perfet angolból. Nagyon tetszett neki, már sok mindenről mesélt nekem, de nagyon várom a magyar leírást.
A gép hibájáról nem tehetsz, hacsak.............. nem arra gonoltál, hogy csak nehogy történjen vmi....s jól bevonzottad:)-->ez is igazol, hogy a vonzás jól megy Neked:)
Mivel a férjem regisztrált(az Ő mail címén) de Ő egyébként nincs fent a hírlevélsorozaton(merthogy én mindent átküldök neki)akkor is megkapja a magyar verziót?? Vagy én kapom meg(mert ugyen nem nem én regiztem az előadásra, hanem Ő) Nagyon nem szeretnék lemaradni róla, mert azért részletsen nem tudta elmondani amit hallott/bár időnkét még ez is az is eszébe jut,s rögtön mondja:))

Előre is köszönöm a magyar verziót:))

Épp 2 napja néztem meg a

Épp 2 napja néztem meg a titkot film formájában, azért könyvben is elolvasom majd. Csillag beírásáról jutott eszembe...

AHA

AHA - nekem nem jött meg a webinar linkje, így lemaradtam. Pedig regisztráltam...

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ellenőrző mező
A következő ellenőrző kérdés azért szükséges, hogy elkerüljük a spam-robotok bejegyzéseit. Kérlek, töltsd ki a mezőt.
10 + 9 =
Add össze a fenti két számot, és írd a beviteli mezőbe. pl.: 1+3=4