Hogyan vett részt két Québec-i vendégem egy magyar üzleti álom megvalósulásában?

Talán tudod már rólam, hogy 4 éve végigzarándokoltam az El Camino-t Észak-Spanyolországban. Rengeteg izgalmas és felejthetetlen találkozás tette – többek között - emlékezetessé számomra ezt a nagy vállalkozást, s ezek közül is kiemelkedő az a két a kanadai barátom Québec-ből, akik tegnap egy napot töltöttek Budapesten.

A folyamatosan zuhogó esőben megjártuk Budapest legszebb látnivalóit, és egy keveset láttunk Szentendréből is.

Azonban a nagy meglepetés akkor ért minket, amikor vacsorázó helyet keresve felhívtam egy üzleti álom-megvalósító tanítványomat – Boka Évát, kérdezvén, hogy „jöhetünk-e már vacsorázni az új éttermébe?”

Éva izgatott hangon, csak annyit mondott: „épp negyed órája nyitottunk meg! Gyertek, szeretettel várunk titeket. Elkápráztatjuk a kanadaiakat…!”

Gyere, Te is légy részese Boka Éva üzleti álom-megvalósításának, fedezd fel velünk együtt Budapest legújabb gasztronómiai különlegességét a Rózsadomb éttermet!

Boka Évát május óta ismerem, amikor részt vett az Értékesítés pszichológiája Edzőtáboromban. Azóta intenzíven tanulunk egymástól. Részt vett a II. Üzleti Célkikristályosító Agytröszt Programban, és tagja az M3-as Mastermind Programomnak is.

Éva már akkor pontosan tudta, hogy mit akar!

Megnyitni Budapest legvendégbarátabb és legizgalmasabb éttermét!

attila4.jpg

Nos, az elmúlt 6 hónapban kitartástesztek sorozata tette próbára elhatározottságát, elszántságát. Csak egy pár példa azokból, amiket ennek a bátor hölgynek meg kellett oldani:

  • Náná, hogy többe került, mint, ahogy tervezték, és menetközben kellett új pénzügyi forrásokat találnia…
  • Naná, hogy csúsztak a kivitelezők, és újra kellet tervezni a megnyitó programját…
  • Naná, hogy…..és majd a többit Ő személyesen elmeséli egy későbbi interjúban!

 

Tegnap este, mikor megérkeztünk az éppen megnyitott és még a „frissen festett” illatú meseszép Rózsadomb étterembe, Éva csillogó szemében mosollyal, de hulla fáradtan fogadott minket.

Sikerült! Megcsináltam! – sugározta felénk!

 

Kanadai barátom, Louis d’Anjou, építési vállalkozó, nagyon elismerően csóválta fejét, hogy egy ilyen színvonalú étterem náluk Québec-ben is nagy sikerrel tudna működni.

 

A tegnap esti menünk, Baconben sült sertést szűz vargányás gombapaprikással és burgonyafánkkal volt. A hús olyan puha és ízletes volt, hogy szinte szétolvadt a számban, amelyhez a vargányás gombapaprikás szósz mennyei kíséret volt.

attila2.jpg

 

Köszönjük, Éva, hogy álmod megvalósításával megajándékozol bennünket magyarokat, és a hozzánk látogató külföldieket ezzel a különleges gasztronómiai élményt nyújtó, a részletekre odafigyelően ízlésesen berendezett és jó hangulatú éttermeddel.

 

Szeretettel és tisztelettel,

 

Attila

 

Ui: Kedves Blog olvasóm, kérlek, pillants az alábbi képre, és jól nézd meg, mivel hamarosan Évával valami újdonságot kezdünk el szervezni ebben a teremben.

Egy olyan program-sorozatot fogunk hamarosan elindítani, amely egyedülálló lesz a magyarországi, üzleti álmaik megvalósításán dolgozó mikró, kis és közepes vállalkozók és cégvezetők önképzési és kapcsolatépítési palettáján.

attila1.jpg

 

Uui: Jelentkeztél már a „Gondolkodj és gazdagodj!” országos motivációs előadás sorozat valamelyik programjára?

Ha még nem, akkor, kérlek, klikkelj ide és válaszd ki a hozzád legközelebb lévő várost és foglald le részvételi helyed magadnak!

http://www.pja.hu/gondolkodjesgazdagodj/

 

Uuui: egy belépőjeggyel két fp vehet részt a 3 órás üzleti motivációs előadásomon!

Gyere, várlak!

http://www.pja.hu/gondolkodjesgazdagodj/

 

Hozzászólások

Sziasztok Kedves

Sziasztok Kedves Hozzászólók!

Köszönöm elismerő soraitokat, nagyon jól esik.

Üdv Mindenkinek
Boka Éva

Szia Éva! Kérlek add meg itt

Szia Éva!
Kérlek add meg itt a blogban az új éttermed címét, hogy az érdeklődők könnyen odajuthassanak!

Köszi
Attila

Köszönöm a

Köszönöm a lehetőséget!

Budapest, 1020.
Bimbó út 2.
Asztalfoglalás: 336-03-76

Üdv,
Boka Éva

Teraszfűtés

Kedves Éva!

Majdnem személyesen is találkoztunk amikor bemutattam a kvarc hősugárzónkat. Odakint a kollégáknak tetszett, majd küldtem egy ajánlatot rá, amit meg is kapott.
Érdeklődnék hogy a bemutatott termék beszerzése mikor lesz aktuális?

Tisztelettel: Kovács Gyula

ÉVA!!! :O csak ámulok

ÉVA!!!
:O
csak ámulok bámulok...
hogy csinálod??
nagyon gratulálok!!!!
puszi:gyula

Gartulálok és további

Gartulálok és további kitartást:)

Gratula

Kedves Éva!

Gratulálok, én is kitartást a továbbiakhoz.

gratulálok!!!!!!!

Éva (és Attila)! Nagyon sok szeretettel és teljes szívemből gratulálok!!! Mi a pontos címetek (szerintem mindannyian nekiállnánk google-özni, ezért gondoltam, hogy ha szabad, akkor írd meg, lécci, hogy hová mehetünk megnézni ezt a csodát :))? Weblapotok van már?

Éva, ha szabad ilyet tenni itt a nyilvánosság előtt, akkor szívesen meghívlak a november 5-i konferenciánkra egy tiszteletjeggyel, mert példaértékű, amit tettél, és ezt mindenképpen szeretném elismerni. Olyan kitartó emberekre van szükség, mint amilyen Te is vagy (meg Attila, és akik még járják ezt az utat Attilával ;)), mi is épp ezen fáradozunk...

Ha reklámnak minősül, és esetleg emiatt nem szabad ide írni, akkor Attila, nyugodtan töröld ki a linket :)

Sok szeretettel várlak, kérlek, írj nekem egy email-t: info@valaszut.com, és a többit megbeszéljük (telefonszámot is kérek szépen ;))

A konferenciáról bővebb infó: http://www.valaszut.com/

Nagyon sok sikert, rengeteg beteljesedett álmot és megvalósult célt kívánok mindenkinek!

Szeretettel:

Kathy

Kedves

Kedves Éva!

Gratulálok!
Hamarosan meg is látogatlak a "rózsák" között.

Üdv.
Hilda

Wow ! Éva...ez még szebb mint ahogy sejtettük!!

Kedves Éva!

Nekem, már volt szerencsém a megnyitó előtti napon megérezni az éttermed hangulatát, a már majdnem kész helyzetben, de a képek láttán, mégis elámulok - pedig a képek tudod, nem is igazán tudják visszaadni a valóságot...de ez fantasztikusan szép.
Alig várom, hogy újra ott legyünk Nálad.

Gratulálok a munkádhoz és amit alkottál általa, ehhez a nem kis teljesítményedhez. A hozzá vezető "rögös" útad pedig csak még jobban a szíved csücskébe zárja majd ezt a csodát.

A kitartásod példaértékű mindannyiunk számára, példa, hogy így is, a körülmények esetenkénti dacolása ellenére is milyen akarattal vitted véghez ezt a szakmailag és esztétikailag is kifogástalan éttermet.

Kívánom, hogy a továbbiakban élvezd és fogadd a sok elismerést...megérdemelted...s alakuljanak a dolgaid pontosan úgy az életedben, ahogy elképzelted!!!

Üdv. Bató Juci

Szívből gratulálok Évának és

Szívből gratulálok Évának és Attilának is.

Izgatottan várom a programsorozatot és a remélhetőleg hozzá tartozó étlapot. :-)

Üdv
Iván

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ellenőrző mező
A következő ellenőrző kérdés azért szükséges, hogy elkerüljük a spam-robotok bejegyzéseit. Kérlek, töltsd ki a mezőt.
5 + 3 =
Add össze a fenti két számot, és írd a beviteli mezőbe. pl.: 1+3=4