„Gondolkodom, tehát GAZDAG vagyok”?

 

Azaz „Cogito ergo opulentus sum”.
Ezt az alcímet adtuk munkatársaimmal az október 20-án kezdődő első országjáró ORSZÁGOS üzleti motivációs előadókörutamnak.
Előadásom, A gondolkodj és gazdagodj! célja: Az ország minden pontjába eljuttatni, azt a gondolkodásmódot, mely már itthon sokunknak segített áttörést előidézni üzleti helyzetében.
Úgy gondolom a jelenlegi gazdasági helyzetben még sokkal fontosabb, hogy:
„Mindenki tisztán lássa a képet, amit vállalkozása elindításakor álmodott!”
EZÉRT:
A következő 4 hónapban az ország 18 városban tartok egy 3 órás „Gondolkodj és gazdagodj!” üzleti motivációs előadást. Továbbá terveinkben egy erdélyi, egy vajdasági és egy felvidéki város is szerepel.
Íme, az országjárótúra állomásai és az üzleti motivációs előadás programja!
Nagyon köszönjük az eddigi nagyon értékes támogatást és segítséget. Olyan kapcsolatokat kaptunk, és olyan helyekre jutottunk már eddig is el a támogatásotokkal, amelyekről nem is mertünk gondolni, pedig álmodozni mindnyájan merünk :)
Az alábbi linkre kattintva tudsz megismerkedni az előadásom tematikájával illetve tudod kiválasztani a hozzád legközelebb lévő helyszínt és már azonnal le is foglalhatod a részvételi helyedet.
 
DE VÁRJ! Még egy pár fontos információ:
  1. Erre a 3 órás üzleti motivációs előadásomon, 1 jeggyel 2 fő vehet részt. Hozd el magaddal életed párját és/vagy üzlettársadat is!
  2. A jegyárából 1000 Ft-ot felajánlunk helyi jótékonysági célra, ezzel is támogatván….
 
Nagy örömmel és izgalommal készülök erre az országjárótúrára.
Várlak Téged vagy egyik ismerősöd, akit szívesen megismertetnél a milliomos észjárással bármely állomáson! Tanuljunk, gondolkodjunk, gazdagodjunk és járuljunk hozzá vállalkozásunk és az ország gazdaságának felvirágoztatásához.
 
A Te üzleti sikereidért!
Attila
 
Ui: amennyiben van további ötleted az előadássorozat még sikeresebb megszervezéshez, kérlek, itt a blogban oszd meg velünk! Köszi
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ellenőrző mező
A következő ellenőrző kérdés azért szükséges, hogy elkerüljük a spam-robotok bejegyzéseit. Kérlek, töltsd ki a mezőt.
1 + 10 =
Add össze a fenti két számot, és írd a beviteli mezőbe. pl.: 1+3=4