Íme az ebédmeghívás győztese…

31 válasz érkezett, s bizony jól megdolgoztattatok……J

 
Első olvasatra, azt éreztem, hogy mindenkit meghívhatok ebédre…
 
De aztán elolvastam másodszor és harmadszor is az összes bejegyzést, míg végül eldöntöttem, hogy…
 
…ki jön velem a Bagolyvár étterembe a lukulluszi ebédre…
 
 
Kérdezheted: mi alapján döntöttem?
 
A hatodik érzékem alapján! Ráhagyatkoztam, és azt választottam, aki „megrezegtetett” bennem valamit!
 
Nos, azt kerestem, hogy ki mennyire értette meg a könyvben megfogalmazott üzenetet. Az számomra kevés volt, ha valaki „kiírta” a fejezetcímeket illetve a „gondolat teremtőerejére” utalt.
 
Azt kerestem, hogy a válaszban benne érzem-e a lényeget! Azt, amit én megértettem és alkalmazom Napoleon Hill-nek köszönhetően.
 
Köszönöm nagyon a sok értékes gondolatot, háromszor olvastam át az összes bejegyzést, míg végül
 
nem egy, hanem három győztest hirdetek:
 
Polgár Zsolt, Daviano és B. Hilda
 
Gratulálok a nyerteseknek, és kérem őket, hogy 2009. június 23-án 17-ig óráig jelentkezzenek emailben megadván telefoni elérhetőségüket Jakab Zoltán kollégámnál a zoltan.jakab@pja.hu emailcímen.
 
Jövő hét közepén hívjuk őket az ebéd meghívás időpontjának egyeztetése ügyében.
 
 
A Te üzleti sikereidért!
 
Attila
 
Ui: holnap egy újabb blog-bejegyzést teszek közzé, amelyben beszámolok a múlt pénteki Gondolkodj és Gazdagodj! ½ napos Üzleti Inspirációs Edzőtáborról, valamint az elmúlt 10 napban itt a blog-ban feltett kérdéseimre is megadom a válaszokat.

Hozzászólások

Kedves Attila! Mély gyászban

Kedves Attila!

Mély gyászban vagyok.

Rengeteget tanultam tőled, és az általad ajánlott és ajándékozott könyvekből. Mindig nagyra értékeltem az eredeti gondolatokat, a minden ellenállást leküzdve a saját útjukon haladó embereket. Az elmúlt időszakban sok erőt és rengeteg nagyon értékes kapcsolatot kaptam általad. Megerősítést, hogy ne adjam fel, hogy nem vagyok egyedül, hogy küzdelmemet végül siker koronázza majd.

Ez a bejegyzésed azonban arról győzött meg, hogy el kell tőled válnom, hogy te is beálltál a sorba, és az egyedi, friss, felbolygató gondolatok helyett a kitaposott ösvényt választod. Hilda nagyon érdekes kérdést vetett föl valóban, azonban fölvetése nem a te kérdésedre válaszolt. Nekem Somhegyi Tamás gondolata tetszett legjobban: "Szerintem a "titok" az, hogy nincs titok ... egy olyan gondolatról/gondolatsorról van szó, ami mindenki számára elérhető, de mindenki csak saját maga tudja megszerezni." Ez valóban egyéni, új gondolat, nem a fejezetcímek vagy egyéb idézetek kiírása. Nem mellékesen válasz a kérdésedre: "mi a pénzszerzés sikertitka Napoleon Hill szerint".

A kiírás szerint ebédre hívod meg "Azt a pályázót, aki a legpontosabban megfogalmazza, hogy mi a pénzszerzés sikertitka Napoleon Hill szerint", nem pedig "azt, aki „megrezegtetett” benned valamit!"

Hidd el, hálám nem múlik el: amit tőled kaptam, már az enyém, nem veheti el tőlem senki. Bánatomra a csalódásom is az enyém -- feldolgozom, neked pedig kívánok további sok hálás partnert és kitartást céljaid eléréséhez!

Szeretettel:

Juli

Gratulálok

Sziasztok,

szívből gratulálok mind a három győztesnek :)
Jó étvágyat az ebédhez és sok jó új gondolat begyűjtését kívánom.

szép napot
egyre jobban
Miki

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ellenőrző mező
A következő ellenőrző kérdés azért szükséges, hogy elkerüljük a spam-robotok bejegyzéseit. Kérlek, töltsd ki a mezőt.
5 + 5 =
Add össze a fenti két számot, és írd a beviteli mezőbe. pl.: 1+3=4