Az első magyar M3-as passzív jövedelem ötletelő verseny eredményhírdetése!

Az első magyar M3-as passzív jövedelem ötletelő versenyen...

...61 db zseniálisabbnál zseniálisabb M3-as passzív jövedelem ötlet született!

Íme a 61-es lista, a nyertesek és a nyeremények:

 

Szikla Miki.

 1. 10 arc vizualizációs technika - vonzz be hozzád hasonló rezgésű embereket!
 2. Pénzmágnes meditáció - nagyon jó ötlet, de hinni kell benne!
 3. az M3 kulcsa a kreatív emberi elme és tudat
 4. építkezésekre olyan helyekre ahonnét mindent belátni webkamerákat telepítenék mobil internettel, a tulajdonos kapna egy kódot amivel bármikor megnézheti hogy áll a beruházása, és én is bármikor bármennyi építkezést tudnék ellenőrizni, lenne egy honlap rá, a honlap jó reklámhordozó is egyben, és a referenciákat is könnyen be lehet mutatni, azonkívül könnyen figyelhetők a melósok is. Éjjellátó kamerákkal az őrzés védelem is biztosított
 5. Mikor már jól megy a konkurenciához is telepítenék mert természetesen tetszik nekik is ez a lehetőség, így persze a konkurencia figyelése megoldva
 6. Kitaláltunk páran egy két megújuló energiaforrás felhasználást ami nagyon nagyon olcsó és pofon egyszerű, ezt értékesíteném de persze előtte levédeném, vinnék mint a cukrot ilyen energiaárak mellett
 7. Olyan egyszerű jó hőtechnikával készült szerkezetet kell kifejleszteni amivel gyorsan olcsón egyedi igények szerint lehet gazdaságos épületeket készíteni, egy picivel a mostani piaci ár alatt értékesítve a rossz hitellehetőségek miatt tuti tőlünk vásárolnának, mondjuk hál isten így is.
 8. Elképzelést segítő internetes honlap bármi amit meg akarsz venni, legyen az lakberendezési tárgy, ruha, kocsi, vagy bármi megfogható dolog látványtervező programok segítségével az egyénre szabottan képi 3D formában, akár videóban, vagy szimulációban rövid határidővel (persze ez a vásárolt dologtól függ akár 1 óra de max. 1 napon belül) segítene eldönteni, ha beindul akkor a vásárlói igények felmérése se okoz gondot mivel folyamatosan bombáznak az új igényeikkel
 9. "A világ mindaddig nem tartozik Neked semmivel, amíg csak annyit csinálsz, amennyit megkívánnak Tőled. Ám amint egy kicsivel is többet teszel, adósoddá teszed a világot." Harry White
 10. Előszőr kiépíteni egy MLM hálózatot, tök mind1 milyen, aztán a hálózatodra rá tudnál húzni még egyet és még egyet :P Az első ha működik hoz annyi pénzt minden benne lévőnek hogy szívesen átfuttatja rajta a többit is, egy hálózat több haszon, plusz az ingyenes utakat is sorra megnyered így nem kell költeni nyaralásra.
 11. Aztán a lóvét befekteted lakásokba amiket olcsón meg tudsz most venni mert a bank élőbb utóbb árverezi a hitel képtelenek lakásait, akik nálad lakhatnak albérletbe tovább a saját lakásukba, nem szép de működhet.
 12. Aztán nyitni egy két kocsmát, mert a magyar sajnos iszik, főleg ha rosszul megy a sora.
 13. Aztán nyitnék egy két meditációs központot, azoknak akiknek már kinyílt a szeme, ez egy világhálózat lenne már :)
 14. Aztán nyitnék egy fitnesz világ hálózatot, mert ez mostanában hiába elcsépelt egy két ember rájött már az ősi mondásra Ép testben épp lélek. Na itt nem táplálkozási tanácsok meg csoda fogyi receptek lennének, hanem megmutatnám az embereknek hogyan lehet magunkat szép egészséges fitt-nek látni és ha erre még ráedzenek csoda dolgok érhetők el (ez tapasztalat)
 15. Vennék autóflottát, mert most olcsón lehet új kocsit venni és bérbe adnám monopól helyzetben lévő cégeknek, Gáz Villany Víz, nem kell nekik autóra költeni az én flottám használják, amelyik autómárka többet ígér (nem csak árban, hanem fenntartás olcsóságában) annak a kocsijai lennének a flottában, ezt is lehetne nemzetközi szinten nyomni.
 16. Városokban megszerezném a tömegközlekedést, mert ennél sokkal színvonalasabban is lehet nyomni, fele főnökkel jobban megfizetett udvarias pilótákkal és utaskísérőkkel, mint repülőn, segit le fel szállni, csomagokat fel-le pakolni, nyáron hideg ásványvíz benne van a jegyárban, itt megegyeznék valamelyik ásványvíz gyárral, neki is fix nekem is fix lóvé
 17. Lakóparkoknak az újrahasznosítható energia ellátását kiépíteném, van egy két nagyon jó ötletem ami olcsó de hatékony (de ezt megtartom most magamnak
 18. Online ingyenes meditációs oldalt nyitnék ami segít az embereknek pénzt vonzani és problémákat leküzdeni, profi csapattal és mivel a látogatottság fullon lenne így a befolyt reklám bevételeket szétdobnám az oktatók és köztem mindenki egyenlő mértékben részesülne, ez elég ösztönző szerintem :) plusz mindig más helyszínen havi összejövetel amire a netesek csatlakozhatnak ugyanúgy, persze ez is ingyen, na meg persze ezen a honlapon természetesen belinkelem az összes többi cégemet is ingyen ha már úgyis mindenki látogatja, Egy kis ingyenreklám
 19. Ha az ötletbörze fele már megvalósult felveszek egy profi aszisztens csapatot jó fizetésért, aminek a kiválasztásában segít Attila is na meg az Univerzum, csak azért hogy legyen időm élvezni az életet
 20. És mikor már a csúcson vagyok és a birodalom működik, elkezdek adakozni annyit hogy a családom és én életem minden területe anyagilag biztosított legyen, a többit szétosztom a szegényebb vonzásuak között :)
 21. És mivel ekkor már a boldogság csúcsa felett járok több millió kilométerrel, elkezdem a világot körbeutazni a kis családommal és mindenki akit érdekel ingyen vagy kisebb ellenszolgáltatásért (erre a fitnesz Norbi mondta a nagy igazságot, amikor ingyen fogyasztott embereket azok pillanatok alatt visszahíztak, amikor súlyos árat kért mindenki megtartotta a súlyát, ezért inkább valamilyen összeget kérnék, na nem túl magasat) elmesélem nálam hogy megy a vonzás.

Tulok Imre

 1. Kihelyezni automatákat több helyre, felvenni egy embert a szervízre, utántöltésre és a pénz beszedésére.
 2. Egy adott (kb. bármilyen) szakmában onmagamat, mint márkanevet felépíteni és utána más emberekkel elvégeztetni a munkát az én nevem alatt. Pl. www.tothandras.hu, Hajas szalonok - de tőlük eltérően kiszállni a cég operatív teendőiből.
 3. Egy automatikusan működő internetes hirdetési rendszer kialakítása és működtettetése.
 4. Érdekes, a legalapvetőbbet nem írta senki: egy megfelelő összegű tőke felépítése és a kamatokból való bevétel, mint passzív jövedelem.
 5. Egy már létező kompetenciát, tudást átformálni úgy, hogy ne a termék/szolgáltatás váljon egyedivé a piacon, hanem a megvalósítás módja. Aztán ezt az üzleti modellt eladni. Pl. topless kocsimosó - bár ez sarkított példa.
 6. Szert tenni speciális információkra/adatbázisra és annak a tartalmát értékesíteni. Ilyenek pl. a valós idejű tőzsdeinformációk, de a halapenz.hu oldal is elmehetett volna ilyen irányba, ha nem tiltják be. Másik példa a www.idokep.hu oldal, bár az nem elég speciális ahhoz, hogy el lehessen adni.
 7. Felépíteni egy jól működő céget és utána bérbe adni. Tehát nem franchise, hanem az üzemeltető fizet. Utána felépteni a következőt...
 8. Megszerezni egy sokak által használt termék kizárólagos gyártási jogát és bérmunkában legyártatni (pl. valahol olvastam, hogy x márkájú halotti urna az USÁ-ban 63%-kos aránnyal piacvezető).
 9. Olyan weboldalak létrehozása, amelyknél a tartalom frissítése kiadható alvállakozónak, de az ott elhelyezett AdWords hirdetések több bevételt termelnek, mint az oldalak + alváallakozó költsége.
 10. Egy állami tevékenység monopóliumának megszerzése és utána kiadni alvállalkozónak a munkát. Pl. OFFI
 11. Művészeti alkotás létrehozás és folyamatos bevétel a jogdíjakból.

Szilágyi Imre

 1. infótermékek (az oktatás automatizálása)
 2. franchise jog eladása (márkaépítés)
 3. franchise megvétele és működtetése (üzlet üzemeltetése)
 4. előfizetéses rendszerek
 5. film, zenemű jogdíjai
 6. termék szabadalom
 7. szabadalom megvásárlása és gyártás megszervezése (ipar)
 8. termék megvétele és értékesítése (kereskedelem)
 9. Ez még mindig csak néhány példa, de az látszik hogy szinte minden területen lehet passzív jövedelmet találni. Az M3 annyival "fejlettebb" mint az M2, hogy nem egy már meglévő dologba fektetsz, hanem te hozod létre vagy a terméket (2,5,6) vagy a rendszert (3,7,8) vagy mindkettőt (1,4). Minden esetben a KREATIVITÁS az értékteremtés kulcsa.
 10. Mi vagyunk az M3 típusú jövedelem igazi forrásai. A kreativitásunk a kulcs, ami működésbe hozza a kerekeket. Az elme hozza létre azokat a csodás termékeket vagy rendszereket, ami a fantasztikus mennyiségű passzív jövedelmet termeli nekünk.

Bányai Gyöngyi

 1. M3 az a típusú jövedelem, ami azzal keletkezik, hogy az időmet többszörözöm meg, azaz ennek révén tudom a jelenlétemet kiterjeszteni messze a személyes kereteimen túlra, ezáltal tudok még több embert kiszolgálni.
 2. Hogyan, mivel lehet sokakhoz szólni?
  • Én szólok személyesen egyszerre sok emberhez.
  • elektronikus magazin
  • internetes klub fizetős tagsággal
  • előadás nagy közönségnek(előadói tiszteletdíj nagy rendezvényeken, az előadásról készült anyag jogdíja)
  • Mások beszélnek rólam, és ráadásul ez jó is nekik. (Hozzáadott értékként jelen lenni, másokat erősíteni.)
  • a „megbecsült márkanevem” ajánlásával (= a tevékenységemhez kapcsolódó, de nem az én területem vállalkozásait a védjegyemmel támogatni.)
  • „reklámarcság” más vállalkozásában
  • klubkártya, mellyel a szerződött helyeken (akiknek anyagilag megéri az én ajánlásom) vásárolhat az én klubom tagja
  • keresztmarketing
  • Tanítványokat nevelni, és a tanítványok tanítványait
  • franchise
  • MLM

Schilling Péter

 1. egy jól elkészített szoftvermegoldás kiváló M3 jövedelem forrás lehet

Bééta

 1. www.gazdaszeme.hu ,ahol a szerződő takarítóknak mobilinternetes laptopot adok bérbe amihez egy mini drótnélküli webkamera jár, ami online mutatja, hogy mit tesz a takarító éppen a megrendelő lakásában.
 2. A megrendelő bármikor "ránézhet" a takarítóra.
 3. Van olyan dolgozó, aki vállalta, hogy bárki ránézhet a világhálón. Ez neki reklám.
 4. A weboldalon hirdetések (takarítószerek stb.) hozzák a pénzt.

Anikó

 1. Egy infocucc, megfelelő problématudattal rendelkező megfelelő célközönségnek, az infocucc partnerprogramos továbbértékesítése, automatizált webol.

Ognito Ink
 1. Az én elképzelésem tehát egy olyan online vagy offline fórum, ahol passzív jövedelemforrások, illetve potenciálisan passzív jövedelemforrások adhatóak-vehetőek, mint egy piacon. A fórum védené az eladók és a vevők jogait és érdekeit, szerény jutalékért cserébe - ami már önmagában passzív jövedelemforrás is egyben. Emellett én, mint üzemeltető így birtokába jutnék a lehető legtöbb zseniális passzív jövedelemforrásnak is, természetesen:)

...és akkor íme a díjazottak névsora:

A Fődíjat, az egy órás skype konzultációt nyerte: Szikla Miki

További díjakat is kiosztok, megköszönvén a rengeteg igen kreatív ötletet. Nyereményük: ingyenes részvétel a 2009. március 13-án megrendezésre kerülő Utánkövető Céltervező Edzőtáborban. A következő versenyzőket szeretettel várjuk március 13-án a Flamenco Hotelben. Kérem, részvételi szándékukat jelezzék Jakab Zoltán kollégámnál emailbe (zoltan.jakab@e-fegyvertar.hu emailcimen)

 • Szikla Miki
 • Tulok Imre
 • Szilágyi Imre
 • Bányai Gyöngyi
 • Ognito Ink


Köszönöm és gratulálok a többi versenyzőnek is. Hamarosan folytatjuk!

Kérlek, tanulmányozd a fenti összeállítást, és valósítsd meg üzleti álmaidat!

A Te üzleti sikereidért!

PJA

Hozzászólások

 1. 2009, március 15 - 14:42

  Bokányi Szikla Miki (nem ellenőrzött)

  sziasztok

  pénteken részt vettem életem első Attila által tartott kurzusán és istenien éreztem magam
  jó volt egy gondolkodású emberekkel tökéletesen egy hullámhosszon rezegni
  kár hogy csak fél napos volt, de majd a következő :P
  köszönet érte

  szép napot
  egyre jobban
  Miki

 2. 2009, március 11 - 20:27

  Ognito Ink (nem ellenőrzött)

  Köszönöm, és gratulálok mindenkinek!

  Öröm csatlakozni eme illusztris társasághoz :)

 3. 2009, március 9 - 06:03

  Bányai Gyöngyi (nem ellenőrzött)

  :) Nagy örömmel olvastam itt a nevem. Köszönöm a lehetőséget!!! Igazán megtisztelő ilyen jó csapatban szerepelni. :)

 4. 2009, március 6 - 09:18

  Bééta (nem ellenőrzött)

  Kedves Attila!
  Kedves jakab Zoltán!

  Tisztelettel jelzem, hogy amennyiben bármelyik nyertes -akiknek gratulálok- továbbra is csukva tartja az inkognyitóját és nem jelentkezik az Edzőtáborba, esetleg babonás, én 13-án pénteken ráérek és megtisztelve érezném magamat.
  Őszintén szólva mindig réárek. Ez a passzív jövedelmeim miatt van.
  Továbbá meg kívánom jegyezni, hogy éppen csak lemaradtam a dobogóról. A csudába...

 5. 2009, március 5 - 22:33

  Bokányi Szikla Miki (nem ellenőrzött)

  sziasztok

  nagy örömömben el is feledkeztem gratulálni a többi nyertesnek :P
  ne hari érte
  még egyszer is gratulálok mindenkinek :)
  jó kis verseny volt

  szép napot
  egyre jobban
  Miki

 6. 2009, március 5 - 22:22

  Bokányi Szikla Miki (nem ellenőrzött)

  sziasztok

  huhhh
  most nem nagyon jutok szóhoz :)
  ez olyan isteni érzés :) valamiért imádok nyerni :P
  huhhh
  köszönöm szépen a lehetőséget Attila
  és köszönöm a Vonzásnak
  és köszönöm a versenytársaknak az inspirációt :)
  nagyon élveztem a verseny minden részét és sok jó ötletet is kaptam :P
  amúgy most már elárulom, hogy a célmappámban ott szerepel hogy nyerek Attilánál és esténként vizualizáltam is rá, és íme :D
  igaz a mondás
  Kérd és megadatik :)
  most olyan lökést kaptam hogy el se hiszitek, már ezért is megérte ez a verseny számomra
  és természetesen ott leszek BP március 13-án
  mostantól a péntek 13 még szerencsésebb számomra mint valaha
  köszönök mindent

  szép napot
  egyre jobban
  Miki

 7. 2009, március 5 - 20:15

  Tulok Imre (nem ellenőrzött)

  Köszönöm a gratulációkat!

  Attila, köszönöm a lehetőséget, természetesen ott leszek! Igaz a régi mondás: Amikor a tanítvány készen áll, megjelenik a mester.

  (Elárulom, már hétfőn beírtam a jövő heti tervezőmbe, hogy 13.-án Bp-n leszek :)

 8. 2009, március 5 - 21:36

  Pongor-Juhász Attila

  Várunk szerettel,

  PJA

 9. 2009, március 5 - 18:32

  Anikó (nem ellenőrzött)

  Remek agymenést generáltál, köszönjük.
  Gratula nyerteseknek!

 10. 2009, március 5 - 17:09

  Nagy Eszter (nem ellenőrzött)

  Gratulálok a nyerteseknek!

 11. 2009, március 5 - 16:43

  Tamás (nem ellenőrzött)

  Gratulálok a remek ötletekhez! Meg a nyertesnek is a fődíjhoz!

 12. 2009, március 5 - 16:43

  Gyuró János István (nem ellenőrzött)

  Gratulálok a Nyerteseknek!!!

  Remélem, személyesen is találkozunk jövőhéten pénteken. Várom!

  Sziasztok!

  Bőséges Emberi Életet!

  János

Hozzászólások

Én erről nem is tudtam!

Annyi baromságot kapok minden nap, erről meg nem tudtam.

Szomorú vagyok.

Spc777
http://www.spc777.com

Ennyi ostobaságot!

Ne bántódjatok meg, mert nem az a célja a hozzászólásomnak, hogy bárkit is megbántsak, de ennyi szamárságot már régen olvastam.
Ugyan csak Szikla Miki első 20 ötletét olvastam el, de az is sokvolt.
Olyan ötleteket hordott össze, amelyekből látszik, hogy gőze sincs arról, hogy miként működik ez a világ. No meg azok a dolgok, amelyekről fantáziál.
Oké, legyünk happy-k, meg pozitívak, de ennyire naív módon sehová sem lehet eljutni.
Értem én, hogy PJA-nak az az érdeke, hogy lelkesek legyetek, de azért szólhatna, ha délibáb lebeg a szemetek előtt.
Üdv: TörökJ

Alternatív energia ötlet

Gratulálok a nyertesnek, egy-két igazán emberi és fenntartjható, jó ötlete is van, persze kár, hogy akad pár, ami ezzel ellentétes elveket képvisel: pl,. a hitelbuktás kilakoltatott emberek nyomorára utazni...

Ingyenes meditáció oldal már van egy pár, megjegyezem! Rendszeresen látogatom...

A webkamerázás meg lehet, hogy személyiségi jogokba ütközik...

A jó energiaháztartású épületeket passzív háznak nevezik. HAJRÁ, a passzív lakópark nálunk még ritka és pár éven belül - de már most is jó buli lenne, ebben benne lennék... Ha webfelület kell, abban tudok segíteni...

Őszintén szólva, én pont azért, hogy ne nyúlják le, nem szívesen osztom meg az ilyen ötleteimet, de becsülöm mások bátorságát, még akkor is, ha nem mindenki ért vele egyet!

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ellenőrző mező
A következő ellenőrző kérdés azért szükséges, hogy elkerüljük a spam-robotok bejegyzéseit. Kérlek, töltsd ki a mezőt.
1 + 0 =
Add össze a fenti két számot, és írd a beviteli mezőbe. pl.: 1+3=4